Tekstbureau Mandy Booltink werkt(e) voor:

Zij zijn content:

"Mandy heeft in een handomdraai een professionele corporate tekst geschreven voor een belangrijke klant van mij. Hun missie en visie kwam maar niet goed op papier, en Mandy heeft deze heel goed doorvertaald in een behapbaar en leesbaar stuk. Klant blij, ik blij! Ik weet zeker dat ik de volgende keer weer bij Mandy aanklop."
- Linda Korver, eigenaresse van linda.design (in opdracht van CORPUS)

"Wat een topper is Mandy! In no-time heeft ze mijn sales page geschreven. Heerlijk vlotte teksten met een vleugje humor. Dank je wel Mandy!"
- Pascalle Sloep, eigenaresse van Shoot-Label

"Ik heb met Mandy samengewerkt voor Veilig.nl waar ze als SEO-tekstschrijver teksten heeft geschreven voor de nieuwe webshop. Ze kan materie snel eigen maken, verplaatst zich in de doelgroep en schrijft steengoede teksten die aansluiten bij de tone-of-voice van het bedrijf. Mandy weet bovendien op een passende manier een herkenbare situatie of grapje in de teksten te verwerken, wat haar manier van schrijven onderscheidend maakt. Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking met Mandy en zou het van harte aanraden om haar in te huren als tekstschrijver."
- Nicole van Roekel, SEO Manager bij Veilig.nl

"Mandy heeft voor mij diverse blogs geschreven en elk stuk wist ze professioneel maar met een vleugje humor goed neer te zetten. Ze luistert naar je wensen en denkt graag met je mee. Het contact is erg vlot, wat erg prettig werkt. Een echte aanrader als je op zoek bent naar hoge kwaliteit teksten die de lezer weten te raken!"
- Lisa Sijthoff, eigenaresse van Theehoffje en LIT Marketing

"Mandy is echt een topper! Ze heeft de tekst van mijn automatische e-mail weer aantrekkelijk gemaakt. Ik ben echt heel blij met het resultaat en kan het jullie allemaal aanraden. Ze communiceert vlot en denkt echt met je mee!"
- Sabine Zijlstra, eigenaresse van One Happy Card

"Mandy heeft mijn websiteteksten geredigeerd. Resultaat: de juiste zinsbouw, actief geschreven en echt helemaal 'mij'. Ik vind het persoonlijk contact erg prettig, Mandy is toegankelijk en doet wat zij belooft. Aan een half woord genoeg en snel schakelen: aan mij heeft Mandy een trouwe klant!"
- Chantal van Koesveld, eigenaresse van Follow Chantal