“Je werkt als tekstschrijver? Wat schrijf je dan zoal?” Nou, voornamelijk dit:

Website

Wéét je heel goed wat je jouw klanten te bieden hebt, maar lukt het je niet om het duidelijk of wervend uit te leggen? Dat begrijp ik. Ik zorg er graag voor dat de teksten op jouw website passen bij je bedrijf, je doelgroep en natuurlijk je wensen. Van diensten- en productpagina's tot een originele 'over mij' - jouw website wordt jouw visitekaartje.

Blog

Heb je jouw publiek meer dan genoeg te vertellen, maar kom je niet uit je woorden of vind je de tijd simpelweg niet om het uit te werken? Geen probleem! Jij levert mij de gewenste onderwerpen aan, of we bedenken dit samen, en ik voorzie je vervolgens van je blogs. Voor het gemak zet ik ze ook in WordPress, wanneer je dat wenst.

Nieuwsbrief

Je hebt je voorgenomen om voorlopig niets meer te kopen, en ineens is daar een e-mail die je vertelt dat de sale begonnen is. Héél even kijken eindigt in een vol winkelmandje en een lege rekening. Herkenbaar? Of je nu wilt of niet: je wordt getriggerd door een e-mail. Zo werkt het met nieuwsbrieven ook. Slide in die inbox!

Pay-off

'Steeds verrassend, altijd voordelig'. Ik hoef je niet te vertellen van welke winkel deze slogan is, want je hoort er waarschijnlijk zelfs het deuntje bij. Een duidelijke slogan zorgt ervoor dat iedereen direct weet én onthoudt wat de kracht van jouw bedrijf is. Geen inspiratie? Ik bedenk 'm graag voor je of we brainstormen samen.

Geprinte media

Hoewel communicatie tegenwoordig voor een groot deel online plaatsvindt, blijven we ook offline altijd met elkaar in contact komen. Ik schrijf met liefde een flyer, brochure of tijdschrift zodat potentiële klanten jouw verhaal altijd en overal kunnen teruglezen. Van beurs tot flyerwand in de sportschool: het is zien en gezien worden.

Sociale media

Wil je online laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft? Of wil je wel actief zijn op de sociale media, maar weet je niet zo goed wat je op welke momenten moet posten? Ik voorzie je graag van een rijkgevulde contentkalender inclusief uitgewerkte posts voor al jouw gewenste kanalen, die ik desgewenst zelfs voor je inplan.

Persbericht

Of je nu een nieuw product, een nieuwe dienst of gewoon tof bedrijfsnieuws hebt: je wilt dit natuurlijk met de hele wereld (of in ieder geval je doelgroep) delen. Daarom schrijf ik een zakelijk en informatief bericht waarvan de pers nét zo enthousiast wordt als jij bent. Jouw werk is gedaan, nu is het aan mij. Start spreading your news!

Vacature

Ben je nu nog steeds 'opzoek' naar die salestijger of die commerciële duizendpoot? Mag jouw nieuwe medewerker geen 9-tot-5-mentaliteit hebben maar moet deze wel heel flexibel en teamgericht zijn? Blijf alsjeblieft weg van deze vreselijke clichés! Ik zorg dat je met jouw vacature de gewenste mensen bereikt én overtuigt om te solliciteren. Van hands-on naar all hands on deck!

Redigeren

Beschik je over eigen teksten en twijfel je aan de zinsopbouw? Of ben je gewoonweg geen taalwonder en wil je je artikel laten controleren op spelling- en grammaticafouten? Ik neem jouw bestaande teksten onder de loep en zorg dat ze van de eerste hoofdletter tot de laatste punt foutloos zijn én lekker lopen. Hierbij let ik op taalgebruik, spelling, stijl en leesbaarheid.

Jij wilt toch ook content (zijn)?

Neem contact op